Praktisk informasjon

Spillerlister / oversikt
Har du ikke lagt inn deres spillere i Profixio, gjør dette snarest. De av dere som ikke har levert oversikt over spillere, må gjøre dette snarest – og senest en time før første kamp.  Er det ikke registrert spillere på laget, har dere heller ikke gyldig forsikring eller kamptropp.

Vi anbefaler alle å laste ned appen – «Profixio» for å få god oversikt over deres kamper og resultater.

Kamper
Idrettsfestivalen skal være gøy! Vi minner om Fair play.

Vi skal gjennomføre nesten 2000 kamper onsdag til lørdag, og logistikken er heftig. Vi kan ikke få forsinkelser – så møt opp i god tid, (min 30 min før), og hjelp oss med å få i gang kampene når de skal starte. Vi gjør oppmerksom på at kampene settes i gang når det skal settes i gang etter kampoppsettet. Mangler et lag/spillere el.lign. så får man mindre kamptid. 

Det er mye endringer nå i innspurten, pga sykdom osv. Dette gjør at kampoppsettet er i stadig endring. Vi ber om forståelse for dette, og ber dere alle sjekke oppsettet fortløpende.

Forsikring – Meld skade
Alle deltagere under Idrettsfestivalen er forsikret.  For å melde skade, benytt følgende link: 
https://www.gjensidige.no/privat/meld-skade/idrettsforsikring?WT.mc_id=09mp

Forsikringen står registrert på Midt Norge Sør Bedriftsidrettskrets, og har avtalenummer 92125196. 

Drakter
Det kommer en del forespørsler om nummerering på drakter. Vi ønsker at draktene deres er nummerert, men vi er ikke så nøye på hvordan nummereringen er. Om dere bruker tape/tusj feks – så kan det fungere. 

Oppvarming
Vi anbefaler alle spillere å varme opp før kamp. Dette for å forebygge både strekk, skader og annet ubehag. 5-10 minutter er supert! Det er mulig å varme opp utenfor flere av hallene før kamp, uten ball.

Regelverk & oppførsel
Vi ber alle sette seg godt inn i regelverket for den aktivitet man skal delta på.   
Vi ber om at alle deltagere minner seg selv på at det viktigste med Idrettsfestivalen er å gjøre noe meningsfylt sammen andre. Selv om mange vil vinne, så oppfører vi oss på en måte som er respektabelt både for seg selv og andre. 

Vi gjør oppmerksom på at vi har nulltoleranse for alkohol og andre rusmidler under turneringsspillet, og at berusede deltagere vil bli utvist fra hallen med umiddelbar virkning. 


Parkering og transport
Parkeringsplassen vil være stengt for parkering, og vi anbefaler heller ikke å bruke Øya/Klostergata for henting/bringing. 
Av både miljø og logistikkhensyn, så anbefaler vi å benytte kollektivtransport. Det finnes parkeringsplasser på Øya, Leautenhaven og Ila, hvis bil skal benyttes. 

Les mer her: Transport og parkering – Trondheim Spektrum

Lagslister
Husk å registrer lagslister inne på Profixio.

Samarbeidspartnere
Vi er stolt samarbeidspartner med Eureka Kiropraktor, VM på ski, TK bil, NorContact, NiMuser landslaget i Dodgeball, Trondheim Idrettsklinikk, Event Medics.

Sosiale media
Følg oss på Instagram og Facebook for å få med deg livesendinger og god stemning fra alle dager! 
Instagram konkurranse: Ta et kult bilde gjennom Idrettsfestivalen, del det på din profil. tag oss og bruk #dyriskmorsomt. Da er du og ditt lag med i trekningen av gratis deltakelse for neste år!

Instagram: Idrettsfestival1
Facebook: https://www.facebook.com/idrettsfestivalen