RESULTATER

Nr. 1 – Siemens lag 1 med Anyan og Daniel
Nr. 2 – Sportsradar lag 2 med Espen og Jan-Roald
Nr. 3 – Asplan Viak 1 med Lars og Kent
Nr. 3 – Grilstad 1 med Jarek og Karina

Vi ønsker å informere om at kampoppsettet for Bordtennis nå vil bli slettet fra Profixio. Dette er ikke lenger gjeldende. 

Vi har fått beskjed fra Trondheim Bordtennisklubb som drifter denne turneringen om at de vil sette opp kampoppsettet for denne turneringen. 

På grunn av varierende kamptid, vil det ikke være mulig å fastsette eksakte spilletider for turneringen. Det skal imidlertid spilles bordtennis på 4 bord, og alle lag starter sine kamper kl. 0900. Dere spiller deretter fortløpende frem til man har kåret en vinner. 

Dere vil bli delt i puljer a’ 3 lag, og kampene spilles med to singlekamper, en doublekamp og to singlekamper til slutt. Kampen avsluttes imidlertid når det ene laget har vunnet 3 kamper. 

Hele turneringen inkludert sluttspill vil bli avviklet mellom kl. 0900 og 1400. Dere vil få nærmere informasjon om gjennomføringen ved oppmøte. Har du spørsmål ta kontakt med Jørn Wilhelmsen: jorn@trondheimbtk.no

Det spilles lagturnering med 2 spillere på hvert lag – man kan mixe lagene med herre- og damespillere som man ønsker.

Lagkampen spilles med to singlekamper, en doublekamp og to singlekamper til slutt – men avsluttes når det ene laget har vunnet 3 kamper.

Det er puljespill, og de beste lagene går videre til cup-sluttspill.

Tilbud:
Alle som melder seg på bordtennisturneringen får trene gratis hos Trondheim BTK på Lade Sportsenter (Haakon VIIs gate 2) hver tirsdag og torsdag 20:00 – 21:45 frem til idrettsfestivalen. Baller og racketer lånes ut gratis ved oppmøte. Husk å ta med bekreftelse på påmelding.

www.trondheimbtk.no