Cupfæst

CUPFÆST IKKE BARE STØRST PÅ TURNERING – MEN OGSÅ STØRST PÅ FÆST! Idrettsfestivalen – Norges største og beste turnering for voksne!

Read More

Våre aktiviteter

Prisene gjelder for 2019 ALLE SOM MELDER SEG PÅ PLIKTER SEG TIL Å LESE BETINGELSER (se under) Aktiviterer: Fotball kr 2300,- pr lag Håndball kr 2300,- pr lag Minibandy kr 2300,- pr lag Kanonball kr 2300,- pr lag Volleyball kr 2300,- pr lag Minitrippel kr 2300,- pr lag Trippelball kr 2650,- pr lag Bowling Lag […]

Read More

Hva er Idrettsfestivalen

2007, og ble opprettet etter ønske om å samle flere aktiviteter til et stort og rekrutterende arrangement for kretsen. Et ønske om å gjøre noe mer enn å avvikle kamper førte til stort fokus på det sosiale. Kombinasjonen fysisk aktivitet og sosial moro har vært det viktigste for oss hele veien – og vi har […]

Read More

# Rosenborg skole – bedriftsidrettsprisen

Øyvind Dalehaug og Ståle Tømmerås er lærere ved Rosenborg Skole, som deltar på Idrettsfestivalen. Her blir vi litt bedre kjent med dem og laget.   Øyvind Dalehaug og Ståle Tømmerås er lærere ved Rosenborg Skole, som deltar på Idrettsfestivalen. Her blir vi litt bedre kjent med dem og laget.

Read More

# Morsom gjeng fra Drøbak

Det kommer lag langveisfra for å delta på Idrettsfestivalen. Her er Lars Skaiaa som er med på et innebandylag fra Drøbak. Veteraner i Idrettsfestival-sammenheng.  

Read More